Confidenţialitate

Va mulţumim pentru că vizitati site-ul AnimSHOP.ro. Păstrarea confidenţialităţii datelor personale ale clienţilor noştri este foarte importantă pentru AnimSHOP.ro, constituind şi o dovadă de apreciere a încrederii pe care ne-aţi acordat-o devenind clienţii nostri. Pentru a putea veni în întâmpinarea nevoilor dvs. cu produse şi servicii specifice şi inovatoare, trebuie să înregistrăm, păstrăm şi să utilizăm anumite informaţii personale despre clienţii noştri în concordanţă cu legislaţia română în vigoare. 


Site-ul AnimSHOP.ro poate include, legături şi către alte pagini de internet pentru care nu ne asumăm nici un fel de răspundere legală privind confidenţialitatea acestor date personale. Firma noastră raspectă dreptul dumneavoastră la intimitate şi vă garantăm protejarea datelor dumneavoastră, asigurandu-vă că aceste date nu vor fi difuzate către terţe persoane decat cu acordul dumneavoastră. 


Copyright AnimSHOP.ro. Toate drepturile rezervate. Textul, imaginile, graficele, fişierele audio, fişierele animate, cele video şi aranjarea lor pe site-ul AnimSHOP.ro fac in totalitate obiectul protejării Copyright şi al altor forme de protejare a dreptului de proprietate intelectuala. 


Aceste obiecte nu pot fi copiate pentru a fi folosite în scop comercial sau distribuite, aşa cum nu pot nici să fie modificate sau publicate în cadrul altor site-uri fără acordul scris şi semnat în prealabil din partea AnimSHOP.ro. Site-ul AnimSHOP.ro conţine şi materiale protejate prin copyright, deţinute de furnizorii acestuia. 


Anumite informaţii despre produse, ilustraţii şi imagini conţinute în acestă pagină de internet au fost pregatite pentru a fi folosite in mod generic pe paginile de internet ale AnimSHOP.ro din diferite ţări, situaţie în care aceste date care nu sunt disponibile în toate ţările sau care, pentru a satisface cerinţele pieţei locale sau reglementărilor din acele ţări, pot fi disponibile doar cu specificaţii sau configuraţii diferite. 


Acest website este pus la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă oferi indicaţii despre ofertele, specificaţiile şi preţurile produselor şi serviciilor oferite de AnimSHOP.ro. Depunem toate eforturile pentru a asigura acurateţea datelor. Totuşi, vă rugăm să aveţi în vedere că produsele, preţurile, ofertele, ofertele speciale, conţinutul de orice fel şi specificaţiile pot fi modificate fără o notificare prealabilă ca urmare a unor erori sau modificări de preţ ale produselor, serviciilor sau oricărei părţi din conţinutul acestui site. Nu putem oferi nicio garanţie în ceea ce priveşte corectitudinea şi disponibilitatea produselor, corectitudinea preţurilor sau a specificaţiilor produselor prezentate în acest website. 


Pentru a fi siguri că preţurile şi specificaţiile produselor sunt valabile şi corecte, vă rugăm să vă adresaţi unui Consultant de Vânzări AnimSHOP.ro din secţiunea „Contact” a acestui site. Toate comenzile de produse se supun termenilor şi condiţiilor de vânzare ale AnimSHOP.ro. 


Dacă sunteţi înteresat de un anumit produs aflat pe pagina noastră de internet vă rugăm să contactaţi un Consultant de Vânzări AnimSHOP.ro.ro (pe care îl puteţi găsi în pagina noastră „Contact”). 


Societatea noastră îşi rezervă dreptul de a modifica produsele, preţurile şi specificaţiile fără nicio notificare prealabilă. 


Cu excepţia altor precizări, toate mărcile comerciale afişate pe site-ul AnimSHOP.ro sunt subiectul drepturilor asupra mărcilor înregistrate AnimSHOP.ro, ale logo-urilor şi emblemelor companiei. 


SC CANIVETPREST SRL, in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului web www.animshop.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online. 


In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, CANIVETPREST are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate. 


Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.animshop.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale. 


In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: 

-Dreptul la informare (art.12) 

-Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13); 

-Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14); 

-Dreptul de opozitie (art.15); 

-Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17); 

-Dreptul de a se adresa justitiei (art.18). 


Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de CANIVET PREST in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. 


Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site. 


Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati. 

Scopul colectarii datelor:

-oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra; 

-pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea; 

-transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing; 

-pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane, in situatia in care sunteti interesati sa faceti parte din echipa CANIVETPREST si ati trimis un CV, catre departamentul Resurse Umane, prin intermediul site-ului. 


CANIVETPREST nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre. 


Securitatea datelor colectate si procesate 


CANIVETPREST utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, incluzand audit-ul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare. 


Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind instalat intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate. 


Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. 


Definitii 

Date cu caracter personal: Orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. 


Prelucrarea datelor cu caracter personal: Orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea. 


Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese. 

Operator: Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal. 


Inregistrarea si utilizarea datelor personale. Când vizitaţi şi navigati pe site-ul nostru, sau cand comunicati cu noi prin acest mijloc, AnimSHOP.ro înregistrează numai informaţiile pe care dvs. ni le oferiţi în mod voluntar. Toate informaţiile sau materialele trimise companiei AnimSHOP.ro prin acest site pot fi utilizate de către aceasta în condiţiile prezentate mai jos. Transmiţând informaţii sau materiale prin intermediul acestui site, dvs. oferiţi companiei noastre acces nerestricţionat şi irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite şi distribui aceste materiale sau informaţii. Sunteţi, de asemenea, de acord ca AnimSHOP.ro poate utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-aţi trimis prin intermediul site-ului nostru. AnimSHOP.ro nu va fi obligat in nicicun fel referitor la confidenţialitatea informaţiilor trimise, dacă legislaţia în vigoare nu prevede altfel. 


Aceste date NU stau la baza studiilor despre clienţi realizate de compania noastră, sau a studiilor privind comportamentul general al clienţilor referitoare la Internet (numarul de vizite, timp mediu petrecut, pagini vizitate, şi nici la efectuarea de alte statistici generale referitoare la vizitatorii site-ului nostru; utilizate pentru monitorizarea performanţei site-ului şi pentru sporirea accesibilităţii site-ului) şi pot fi oferite unor terţe părţi; oricum, în această situaţie, nu sunt transmise şi datele personale de identificare. Prin „date personale” se denumesc datele unice individuale, referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal sau număr de telefon. Periodic, este posibil să vă solicităm prin site-ul nostru informaţii personale pentru a vă putea trimite materialele solicitate, a va răspunde la întrebări sau pentru a vă putea oferi un produs sau serviciu. Acest website foloseşte Google Analytics, un site de date analitice oferite de Google, Inc. Pentru vizualizarea Google Analytics “Terms of Service”, vă rugam sa accesati http://www.google.com/analytics/tos.html 


Difuzarea informaţiilor prezentate în acestă pagină este în conformitate cu legislaţia în vigoare. Acestă pagină de internet conţine legături (link-uri) şi către site-uri externe, ce nu se află sub controlul AnimSHOP.ro si nu suntem responsabili sub nicio formă pentru conţinutul niciuneia dintre aceste pagini. 


Securitatea informaţiilor. Pentru protejarea informaţiilor personale despre dvs., AnimSHOP.ro solicită utilizarea tehnologiilor de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Chiar dacă oferim aceste tehnologii şi utilizăm şi alte măsuri de precauţie pentru a proteja informaţiile confidenţiale şi a oferi securitatea corespunzătoare, nu garantăm că informaţia transmisă prin Internet este securizată, sau că aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori. Dvs. sunteţi responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii datelor dvs. de client ale contului dvs. Vă asumaţi responsabilitatea deplină pentru toate activitatile care presupun utilizarea contului dvs. de client, având în vedere că AnimSHOP.ro nu are obligaţia de a pune la îndoială autoritatea sau proprietatea oricăreia dintre instrucţiunile trimise prin intermediul contului personal al clientului. Sunteţi de acord ca AnimSHOP.ro nu este responsabilă pentru pierderile care pot rezulta din probleme de securitate determinate de faptul ca dvs. nu aţi păstrat confidentialitatea contului dvs. de client. 


Sunteţi de asemenea de acord să anuntaţi în cel mai scurt timp compania AnimSHOP.ro în urmatoarele situaţii: 


Pierderea sau furtul datelor de logare de client; 

Accesul neautorizat al altor persoane în contul dvs. de client. 

Sunteţi de acord ca utilizatorii acestui site, precum şi utilizatorii, proprietarii sau managerii altor site-uri nu pot:

– Să înregistreze sau să stocheze date personale despre alţi utilizatori ai acestui site;

– Sa încarce, să transmită prin e-mail sau prin alte mijloace orice material care conţine viruşi sau alte coduri, fişiere sau programe care pot întrerupe, limita sau interfera cu funcţionalitatea oricarui software, hardware, baza de date sau fişier, sau orice echipament de comunicare care este deţinut, inchiriat sau utilizat de către AnimSHOP.ro. 

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.